Forrótól a hidegig

Hideg napokra szívmelengetőnek

Ahogy hűvösre fordul az idő és egyre rövidebbek a nappalok, mindannyiunknak szükség van egy kis belső tűzre, ami a késő őszi szürkeségben vagy a didergős téli napokon megszínesíti az életünket. A forró csokoládé tökéletes megoldás a boldogsághormonok kívülről való pótlására, nem véletlenül lett emberek millióinak nagy kedvence.

A Café Tasse minőségi, és a valódi forró csokoládéhoz szükséges legszükségesebb alapanyagokból, keményítő és mesterséges adalékok hozzáadása nélkül készül. Az egyszemélyes praktikus papírzacskós csomagolás egyszerű megoldást kínál, mindössze a tejet kell felmelegítenünk hozzá és azonnal kész az életmentő forró ital.

A termékszortiment 6 különféle ízesítést tartalmaz, szívmelengetően színes vidám csomagolásban.

Canelle – Fahéj

A fahéj fantasztikus felhangjával

Vanille – Vanília

A vanília virágos vadságával

Orange – Narancs

A napon érett narancs nemességével

Noisette – Mogyoró

A mesés mogyoró mágiájával

Caramel – Karamell

A karamella karakterességével

Banane – Banán

A banán bámulatos bájával

Cacao – Étkakaó

A kakaó kreativitásával

Élet a forrócsokin túl

Tökéletes kávékísérő, ami önmagában is megállja a helyét

Nem kötelező kávérajongónak lenni ahhoz, hogy a Café Tasse lenyűgöző csokoládékollekciójának fanatikusaivá váljunk. Ugyanakkor mellékhatásként könnyen előfordulhat, hogy egyik napról a másikra azon vesszük észre magunkat, hogy megszerettük a fekete főzetet. A termékpalettában ugyanis számos kifinomult ízvilágú kávés ízkreáció is található a minitáblás kiszerelésű, 9g-os kínálatban, mely elegáns csomagolásával rabul ejti  a szívünket.