X

Tisztelt partnerünk!
Weboldalunk hamarosan megújul!

Olyan átalakításon dolgozunk, ami
- reményeink szerint - sok hasznos és érdekes
információval szolgál Önnek a jövőben.

Addig is kérjük, tekintse meg a webshopunkon található információkat!


TOVÁBB

 

Minőségi csokoládék és édességek nagykereskedelme

  • Kiskereskedő és forgalmaz prémium édességeket? Vagy szeretne forgalmazni minőségi, Európában már bizonyított minőségi finomságokat?
  • Netán vendéglátóhelye van és apró csokoládék iránt érdeklődik?
  • Vagy, ha eddig nem forgalmazott ilyen édességeket, ám úgy gondolja, hogy itt az alkalom bőviteni szolgáltatásait vagy készletválasztékát?

Ha bármely fenti kérdésre igen a válasza, akkor Ön jó helyen jár, hiszen társaságunk, a BrandMix Kft, a minőségi import csokoládék magyarországi legnagyobb disztribútoraként mintegy 20 európai gyártó közel 1100 termékét kinálja továbbértékesítésre partnereinek.

Amennyiben az oldalunkon talált információk alapján érdekesnek tűnik az Ön számára az együttműködés, kérjük, keresse minket a +36/20/4000509-es telefonszámon, vagy a brandmix@brandmix.hu e-mail címen!

Kereskedelem

A csokoládé kiskereskedelem Magyarországon napjainkban elég változatos formát mutat. A mainstream termékek mellett megerősödni látszik a fogyasztók által egyre jobban kedvelt minőségi, prémium csokoládé és édesség szegmens. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egyre több korábban nem, vagy kevéssé ismert termék fordul elő a magyar édesség piacon. Értékben 10, mennyiségben 1 százalékkal nőttek az eladások tavaly 2012-höz képest a Magyar Édességgyártók Szövetsége szerint.

Az új terndeknek megfelelően növekszik a keserű csokoládék, valamint a különböző "mentes" csokoládék és cukorkák eladása is.

Bemutatóterem

2015 szeptemberétől működik bemutatótermünk, ahol megtalálhatóak az általunk forgalmazott összes csokoládé, édesség, cukorka, desszert és keksz. Partnereink számára lehetőség nyílik arra is, hogy megkóstolhassák és közelebbről megismerhessék a különdöző fajta prémium minőségi csokoládéinkat. Előre egyezetett időpontban szakértő kollégáink segítségével kialakíthatja vevőkörének megfelelő portfolióját.

Kapcsolatfelvétel:

+ 36/20 4000 500

bemutatoterem@brandmix.hu

 

WEBshop

Kereskedői webshopunkban partnereink tudnak rendelni, és tájékozódhatnak új termékeinkről akcióinkról, speciális árainkról. Alapállapotban csak a termékeink, és azok specifikációi találhatóak meg, árainkat csak regisztrált partnereink láthatják.

Ha Ön forgalmazni kívánja csokoládéinkat és édességeinket, és tájékozódni kíván árainkról, keresse kollégáinkat és kérjen tőlünk belépési jelszót!

+ 36/20 4000 500

brandmix@brandmix.hu

 

 

 

Legnépszerűbb csokoládékategóriáink:

  • tejcsokoládék
  • gyerekcsokoládék
  • sztíviás csokoládék
  • alkoholos csokoládék
  • desszertek
  • keserű csokoládék
  • gianduja

Partneri hálózatunkban jelenleg csokoládé szakboltok, minőségi élelmiszereket árusító egységek, ajándék, és virágboltok, borértékesítő üzletek, vendéglátóhelyek is megtalálhatóak. Folyamatos termékellátásunkat segíti értékesítői, és saját distribúciós rendszerünk, amellyel biztosítjuk partnereink időbeni ellátását.

Partnereink: Csokiboltok