A Café Tasse története

Brüsszelben vagyunk, 1989-et írunk. Egy tipikus kis belga kávézó teraszán egy férfi ül egy csésze forró fekete mellett. Ahogy a presszót ízlelgeti, egyszer csak szöget üt a fejébe a gondolat, milyen jó is lenne egy jófajta kocka csokoládét elmajszolni a kávéja mellé. Az égető érzés napokkal később sem múlt el, így főhősünk a tettek mezejére lépett és vágyának engedelmeskedve meg sem állt addig, míg megalkotta saját prémium minőségű csokoládéját. Ezt a híres belga különlegességet, melynek vajmi kevés köze van Olaszországhoz, Neapolitan-nak (nápolyi) nevezték el. A kézműves belga csokoládémesterek hagyományait követő receptúra a legnemesebb természetbarát összetevőkből áll. Így született a Café-Tasse csokoládé márka, mely művészien szép csomagolásáról vált híressé. Mára már szinte természetesnek vesszük, ha egy kávét rendelünk bárhol a világban, kapunk mellé egy kis kocka finom csokoládét, mely még kerekebbé varázsolja az eszpresszó önmagában is csodás élvezetét. 

Egy családi vállalkozás

Immáron 20 éve van a cég a Gembler család kezében. 2009 óta Andrea Gembler gondos felügyelete alatt fejlődik a márka, aki férje, Philippe Lellouche segítségével vezeti a vállalkozást. Andrea édesapjától vette át a cég irányítását és mindvégig az alapító által meghatározott értékek mentén menedzseli a vállalatot. A legmagasabb minőségű, tisztán természetes és nemes alapanyagok valamint a legfinomabb kakaó, ezek a Café Tasse cégfilozófiájának a sarokkövei. Családias atmoszféra és dinamika, ez jellemzi a Choc and Co SA/NV-t, amely tökéletesen tükröződik a Café-Tasse termékszortimentjében is. A siker kulcsát a csapatszellemben és a nyitott szemléletű, kreatív ötletcserében látják.

 „A csokoládé számunkra egy végtelen inspirációforrás.”

Andrea szenvedélyesen kutatja a nagyvilágban azokat a természetes aromákat és értékes összetevőket, melyekkel újabb és újabb ízkombinációkat álmodhat meg. A varázslatos termékkollekció folyamatosan bővül, meglepőbbnél meglepőbb darabokkal. Kávés és különféle teákkal gazdagított csokoládéik nemcsak az ízlelőbimbóinkat kényeztetik, hanem a szemünket is ámulatba ejtik, mint például a sáfránysárga színben pompázó fehércsokoládé és a Karnataka hegyéről (India) származó kávé házasításával született kreáció, mely valódi ízutazásra invitál bennünket.

Hosszú út a világsiker felé

Az évek folyamán a termékpaletta folyamatosan fejlődött és bővült, melynek hátterében az értékes alapanyagok fáradhatatlan felkutatása áll, minek köszönhetően minden egyes csokoládé hihetetlen ízélményt okoz.

Úgy tágították fokozatosan ennek a csodálatos cégnek a horizontját, hogy közben végig hűek maradtak annak eredeti identitásához. Mára már több mint 40 országban érhetőek el a Café-Tasse termékek, melyek a belga csokoládé igazi nagykövetévé váltak szerte a nagyvilágban.  

A Café Tasse csodálatos választás az új ízeket kutató szakértők számára ugyanúgy, mint azon amatőrök számára, akik érzékeiket szeretnék új kihívások elé állítani, továbbá a valódi ínyenceknek, akik egyszerűen a hamisítatlan csokoládé szívbéli rajongói.