Simón Coll

Az 1840-es alapítás óta hat generáció járult hozzá a Simón Coll sikertörténetéhez.          Az elmúlt közel 180 évben a Coll család tagjainak csokoládé iránti szeretete volt a mozgatórugója a cég fejlődésének. Mindvégig hűek maradtak a gyökereikhez és az alapító szendvedélyéhez, aki a történetet a Barcelona melletti Sant Sadurni d’Anoiában kezdte el.

Amiért a Simón Coll különleges…

Két évszázad története dióhéjban...

Apák és fiaik, unokáik és dédunokáik együttes erőfeszítésében és professzionalizmusában rejlik a siker kulcsa.

 tovább…

Kakaóbabtól a tábláig felügyelve...

A szokásos gyakorlattal szemben , a Simón Coll nem gyártásra kész kakaómasszát vásárol, hanem különböző oszágokból választ kakaóbabot.

 tovább…

Egyedi ízvilág, 100% gluténmentesség...

Szakértő szemek és kezek gondos felügyelete alatt készülnek a kiemelkedő minőségű és csak rájuk jellemző ízvilágú táblák.

 tovább…

óta

generáció munkája

történelmi márka

% Gluténmentes

Az Aromás Kakaó Gyár és Látogatói Központ: vissza a kezdetekhez

Barcelonai látogatásunk során kár lenne kihagyni a csokoládégyártás eme fellegvárát, iktassuk hát be a programtervbe az egész család örömére.

2012-ben, nyolc évnyi tervezést követően nyitotta meg kapuit az Espai Xocolata Látogatói Központ, amely a márka, a kakaó és a csokoládékultúra népszerűsítése céljából született és egy valódi mennyország a csokoládé szerelmesei számára, ahol saját szemükkel kísérhetik végig és ismerhetik meg a teljes gyártási folyamat minden egyes mozzanatát és a cég teljes termékkínálatának végigkóstolására is lehetőségük nyílik.

2018-ban nyílt meg az Aromás Kakaó Gyár a Casa Simónban, abban az épületben, ahol Simón Mestres annak idején 180 évvel ezelőtt megalapította első csokoládéműhelyét. Céljuk, hogy kiemelkedően aromás kakaó-alapú csokoládét gyártsanak hagyományos kézműves módszerekkel, a lehető legnagyobb mértékben megőrizve a kakaóbab eredeti aromáját. A kis-szériás kézműves csokoládékat kizárólag a Casa Simón üzletben vásárolhatjuk meg, vagy lehetőségünk nyílik erre online is.

Az egykori gépek új életre keltek a felújított gyárban, és limitált táblás csokoládék látnak napvilágot nyomukban. Az aprócska üzem mellett kóstoló terem is működik, amely többek között csokoládékészítő workshopoknak ad helyet.

Az üzletben a Simón Coll és az Amatller márkák termékszortimentjén túl az Aromás Kakaó Gyár limitált szériás csokoládéi is megvásárolhatóak.

Legnépszerűbb Simón Coll termékek

Simon Coll kakaóbab 30g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 190 FT

Simon Coll Forró csoki por 200g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 290 FT

Simon Coll 99% ét 85g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 390 FT

Simon Coll Nagy tej 200g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 590 FT

Simon Coll 4 féle csoki ernyő 10g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

229 FT

Simon Coll Ceruza doboz displayben 20g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

350 FT

Simon Coll Forrócsoki tömbök 3 féle ízben 200g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 590 FT

Simon Coll Cukormentes tej 25g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

390 FT

A gyártó weboldala