Walkers

A tökéletes íz ünneplése

Mindig készül valami ínycsiklandó édesség konyhánkban,ahol apró halmokban állnak a hozzávalók és kézzel kevergetik őket a réz kancsókban,hogy a friss vaj, gyümölcsök és csonthéjasok íze összeérjen a hagyományos elkészítési módszereknek megfelelően.

Több mint ötven fajta exkluzív csokoládét,trüffelt készítünk,melyek cukormentes alapja elhozza a gyönyört.A védjegyünknek számító azonnal olvadó mentolos csokoládénk rabjává válsz majd,hiszen már több ezer szakértővel esett meg ugyanez 1983 óta.

Amiért a Walkers különleges…

Rólunk

1983-ban Harry Walker álma,hogy csokoládé üzlete legyen, valóra vált. Megnyitotta boltját Burlington, Ontario-ban.A helyiség eleje boltként üzemelt, míg hátuljában frissen készítették a csokoládékat és cukorkákat. Mikor a kereslet egyre jobban növekedett az ínycsiklandó csokijaiért, feleségével egy nagyobb gyárba költöztették eddigi kiskereskedésüket.  Eközben egy  nagyobb boltot nyitottak Burlingtonban, majd később még két másikat Hamiltonban.

A másodikgenerációs Jennifer és David arra törekszenek, hogy folytassák a családi hagyományokat, mely azt jelenti, hogy olyan különleges, kézzel készített remek ízű csokoládét gyártanak, melyeknek köszönhetően annyian megszerették a Walker’s Chocolate-ot.

A Walker család elkötelezett amellett, hogy folytassa  a családi tradicionális ízeket és eközben fejlessze termékeit, csomagolását és részt vegyen a közösségi médiában.

Mentolos csokoládé és a még más ötven különböző ízben elérhető csokijuk mellett egyre több újdonságot kínálnak Walker’s-ék, amik közül kedvére válogathat  a vevő, mint például a szájbanolvadós chilis csoki vagy a tengeri sós karamellás ínyencség. A csábító csokoládé és frissen sült kekszek illata felejthetetlen élménnyé teszi a Walker’s gyárba tett látogatást. Minden nap hat különböző ízű csokidarabos keksz kerül kisütésre.

Mindig számíthatsz a Walker’s friss, természetes és nagy gonddal előállított termékeire, melyeket Kanadában gyártanak. A terület legnagyobb öntött csokoládé újdonságaival rendelkező cégnél – itt mindent megtalálsz az iphonetól a lego építőkockákon és sörös üvegeken át a pizzáig – könnyű dolgod van az ajándékozással. Személyre szabott kéréseket is teljesítenek, hiszen több felirat készítő céggel is együttműködnek, így teheted még egyedibbé az ajándékodat.

Várunk sok szeretettel, hogy mihamarabb kipróbálhasd a Walker’s ellenállhatatlan ízeit!

Legnépszerűbb Walkers termékek

Walkers Belgian trüffel FD 240g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

2 690 FT

Walkers Mucha 'Job' FD

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

3 990 FT

Walkers After Dinner sóskaramell 150g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

940 FT

Walkers Class praliné válogatás FD 240g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

3 790 FT

Walkers Class Ét praliné válogatás 120g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 150 FT

Walkers After Dinner Gyömbér 150g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

940 FT

Walkers tejcsokoládé smink készlet 80g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

940 FT

Walkers tejcsokoládé Szerszámok 80g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

940 FT

Galéria

A gyártó weboldala