Balance

Ahol az ízek élvezete és az egészséges életmód találkozik. Ez a Balance. A belga csokoládé, ami tökéletesen beleillik a lelkiismeretfurdalás nélküli tudatos táplálkozásba, a cukor- vagy laktózmentes diétába, ugyanakkor az íze is verhetetlen. A lehetetlen mára valóra vált: édes élvezet bűntudat és káros mellékhatások nélkül. Egy történet amelyben egy aprócska konyha, egy elszánt szív és egy bicikli is kulcsszerepet játszik. 

Amiért a Balance különleges…

Szenvedélyből született, szeretettel...

A nagyratörő tervek egy aprócska konyhából indultak világhódító útjukra, egy olyan ember álmai révén, akinek szívügye volt a csokoládé és mindezért nem volt rest napról napra biciklire szállni. Különös történet, érdekli a folytatás?

tovább…

Cukor nélkül édesen...

A Balance a reform csokoládé szakértőjeként megmutatja, hogy nem a cukorban rejlik a gazdag íz titka. A kulcs a gondosan válogatott minőségi összetevőkben és a csokoládé iránti szeretetben található.

tovább…

Laktóz és glutén: nem probléma!

Míg a cukormentes csokoládé már hosszú évtizedek óta jelen van a polcokon, addig a legújabbkori ételallergiával (laktóz és gluténallergia) rendelkezők számára jóval szűkebb megoldási lehetőségek kínálkoztak eddig. A Balance azonban erre is kreált egy tökéletes alternatívát.

tovább…

országba exportál

óta

gramm hozzáadott cukor (kivéve laktózmentes termékek)

A cégfilozófia alappillérei

Természet:

Figyelnek egymásra és a bolygóra is. A legnagyobb tisztelettel és csodálattal válogatják ki a legjobb, természetesen tiszta összetevőket. Ugyanakkor tevékenységük során mindent megtesznek azért hogy ökológiai lábnyomukat a lehető legkisebb szinten tartsák.

Méltányosság:

Beszállítóikat a legnagyobb gondossággal választják ki, a kakaótermelők támogatása érdekében minden lehetséges esetben a méltányos kereskedelem körébe tartozó alapanyagokat használnak.

Céljuk, hogy mosolyt varázsoljanak vevőik arcára, ugyanakkor biztosítsák, hogy a termelők megfelelő fizetségben részesüljenek munkájuk ellenszolgáltatásaként.

Emberek:

Munkavállalóik szenvedéllyel dolgoznak. Ők az igazi hajtóerő a Klingele Chocolade mögött. A társaság büszke a dolgozóira és kollégáira, akiknek megadja a lehetőséget a fejlődésre.

Minőség:

Minőségi elvárásaikat napról napra magasabbra helyezik, tudván, hogy ez csak állandó és koncentrált erőfeszítés révén valósítható meg.

Tisztelet:

A cégcsoport alapértéke a tisztelet, nemcsak egymás iránt, hanem partnereik, beszállítóik és fogyasztóik valamint a termelők iránt akiktől a kakaót szerzik be. Hiszen nélkülük ez a fontos alapanyag nem is létezhetne.

A legnépszerűbb Balance termékek

Balance Mt vegyes szelet 35g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

590 FT

Balance Mt ét-pisztácia tábla 85g

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 190 FT

Balance rizstej tábla eper GM LM 85g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 290 FT

Balance rizstej tábla GM LM 85g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 290 FT

Balance St vegyes szelet display 35g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

690 FT

Balance St Tej-kókusz tábla 85g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

1 290 FT

Balance St pralinéválogatás 115g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

3 490 FT

Balance St mogyorós csokikrém 250g

 AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁRA

2 690 FT

A gyártó weboldala