A gourmet italporok görög úttörője

A görög alapító nevét viselő Gialousis I. LTD 2007 óta működik Patrasban, azzal a nem titkolt céllal, hogy egy speciális piac, a gourmet italkeverékek szakértőjeként törjön babérokra. Mindehhez Gialousis úr HORECA szektorban szerzett korábbi 15 éves szakmai tapasztalata nyújt biztos alapot, valamint a Patras ipari területén felépített modern termelő és csomagolóüzem, melyet a legmagasabb minőségbiztosítási követelményeknek megfelelően működtetnek.

A fogyasztói igényeket maximálisan szem előtt  tartva, kizárólag a legjobb alapanyagok felhasználásával, az aktuális piaci trendekhez igazítva kutató-fejlesztő részlegük folyamatosan törekszik az ínyenc vásárlóközönséget megcélzó termékkínálat gazdagítására. 

Tíz különféle márkanév alatt forgalmazott termékszortimentjükben hideg és forró italok készítéséhez való keverékek, fagyasztott smoothiek, jégkásák, jeges teák mellett fagyasztott joghurtok, sorbettok is megtalálhatóak, a paletta a hazai és a nemzetközi kereslet függvényében fáradhatatlanul bővül. A Brandmix a méltán népszerű Marchoc termékcsaládot hozta el a magyar piacra, mely összesen 17 különféle ízvariánsban elérhető forró csokoládé italport takar.