Duc d’O

Egyedülálló trüffel csemegék

Amikor egy habkönnyű krém egy ízletes belga csokoládé forgácsból álló pihepuha ágyra huppan és vidám táncot lejtve meghempergőzik benne, mintha egy könnyű kis kabátkát öltene magára, a végeredmény egy összetéveszthetetlen trüffel lesz a Duc d’O háza tájáról, amely a mesés folyamat végére készen áll, hogy megtalálja az ínyenc csokoládérajongók szájához vezető útját.

A fentiek alapján érthető, hogy nincs bár két egyforma trüffeljük,ám mind egyformán csodálatos.Minden darab egy cseppet különleges.  A Duc d’O csábító trüffel válogatásai, alkohollal töltött csokoládéi és pralinéválogatásai kortól és nemtől függetlenül mindenkit elvarázsolnak.

Történet

Egy olyan országban, ahol a „joie de vivre” azaz az életöröm már-már nemzeti örökség, a csokoládé ennek az életstílusnak logikus módon az egyik legismertebb nagykövetévé vált. Valóban, nem meglepő, hogy a belga csokoládé fogalommá válva meghódította a világot és emberek millióinak szívét rabolta el az első kóstolásra.

Az elmúlt 30 évben Belgium egyik legfontosabb csokoládégyártója és egyben a nemzetközi piacokat sikerrel meghódító exportőre a Duc d’O Chocolaterie.

Ellenállhatatlan finomfalatok világhódító szerepben

1983-ban Hendrik Verhelst, egy lelkes csokoládérajongó saját álmát váltva valóra megalapította saját gyárát, a Duc d’O Chocolaterie-t. A kezdetektől fogva az volt a vezérelve, hogy magas minőségű termékekkel lássa el a fogyasztókat megfizethető áron. Egy viszonylag egyszerű és végtelenül letisztult stratégia, amely azonnal kifizetődőnek bizonyult, hiszen évről-évre szinte mindig kétszámjegyű növekedést produkált.

Fia, Paul Henri Verhelst apja nyomdokaiba lépve vette át a cégvezetést és vezette be a vállalatot a 21-ik századi sikertörténetbe. 2014 óta a társaság a Baronie édességipari vállalatcsoport tagjaként folytatja tevékenységét. E nemzetközi piacokon igen aktív konszern égisze alatt a Duc d’O-nak lehetősége nyílt tovább növelni piaci pozícióját a kereskedelemben, valamint megerősíteni és nemzetközi szintűvé emelni a legnagyobb csokiforgácsos trüffel gyártóként szerzett hírnevét.  Az elmúlt évtizedekben látványosan növelni tudták az exportot, így mára a teljes termelés mintegy 80%-a készül a külpiacokra, 80 különböző országban a föld minden pontján.

A Duc d’O termékpaletta

A termékszortiment kétféle táblás kiszerelést (160 g-os tej- és étcsokoládé tábla trüffel krémmel), háromféle ízvariánsban elérhető 100 g-os trüffel desszertet (ét-cseresznye, fehér-eper, tej-mogyoró), egy 200 g-os gyümölcsös pralinéválogatást, valamint likőrrel töltött pralinét (mutatós kis fadobozban 125 és 250 g-os változatban) tartalmaz.