Egész évben és szezonálisan

Széles körű termékszortiment nemcsak édes, hanem sós változatban is elérhető, tradicionális receptúrát követve, a legjobb minőségű, lehetőleg helyi összetevőkből, annak érdekében, hogy az eredeti ízvilágot minél hitelesebben visszaadják. Ez a Grandma Wilds Egyesült Királyságbeli és nemzetközi sikerének titka, melyet olyan elismert szakmai díjak is alátámasztanak, mint a „Great Taste Awards” ezüst és aranyérme.

A Grandma Wilds kínálatából nem lesz egyszerű választani, hiszen úgy az egész évben elérhető termékcsaládok, mint a szezonális kínálat (hihetetlenül színes és stílusvariánsokban gazdag karácsonyi kollekció) szebbnél szebb tervezésű fémdobozokban tálalt örök kedvencekkel csábít nemcsak nassolásra, hanem szeretteink vagy akár saját magunk megajándékozására a szemrevaló tárolódobozok révén, melyek később otthonunk méltó díszeivé válhatnak. Ember legyen a talpán, aki a polcok kínálata láttán nem csábul el egy kis vásárlásra.

A termékkínálatot talán csomagolás szerint a legegyszerűbb kategorizálni és átlátni, hiszen első pillantásra garantált, hogy  a szemet gyönyörködtető dobozba fogunk beleszeretni. A csinos kis fémdobozkák tradicionális angol kekszek hosszú sorát tartalmazzák. A kávék és teák tökéletes kísérője, a tipikus porhanyós omlós tésztájú „shortbread”, a gyömbérkekszek, gyümölcsös cookie-k, duplacsokis, triplacsokis és csokoládédarabkás natúr avagy csokoládéba mártott kekszek és az elmaradhatatlan ropogós zabkeksz kategória.

A legfontosabb termékkategóriák a következők:

Állatos dobozok

Különféle méretben és számos design változatban készül ez a kollekció, házi kedvenceinkkel, a kiskutyákkal és macskákkal egész évben elérhető és szezonális (karácsonyi) változatban is.

Annie Wild Örökség termékvonal

A dédinek állít emléket ez a sorozat, melyben a korabeli édességbolt utcaképe elevenedik meg a dombornyomású dobozokon.

Brit kollekció

Egyesült Királyságbeli utazásunk közkedvelt látványosságai, a klasszikus piros postaláda és az ikonikussá vált angol  telefonfülke is megihletett egy kollekciót.

Karácsonyi termékvonal

Minden bizonnyal az egyik legkedveltebb a Grandma Wilds márkán belül a hihetetlenül gazdag karácsonyi sorozat vidám télapókkal, kedves kisállatokkal, rénszarvassal, hóemberrel, diótörő motívumokkal. Különféle méretű, formájú vintage és romantikus ünnepi hangulatot idéző fémdobozok között még különleges zenélő darabok is akadnak. Ugyanakkor az egyszerűbb kartondobozos kekszekből is van választék. Tökéletes ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Konyhai kollekció

A konyhánk tökéletes díszévé és praktikus tárolóedénnyé válhatnak az otthoni sütögetés témakörében megálmodott sorozat darabjai. Miután jóllaktunk a finom süteményekkel, a  jól záródó dobozokban tartsuk a sütési hozzávalókat, csokoládé chips-et, zabpelyhet, lisztet.

Sós-sajtos kekszek

Sör- vagy borkorcsolyának baráti összejöveteleken kínáljuk a dédi sós-sajtos kekszeit, melyek különféle ízkombinációkban kaphatóak: bazsalikom-paradicsom, bors-mák, cheddar-chili, érlelt cheddar, paprika-tökmag. Díszdobozos kivitelben zamatos chutney válogatással ínyenceknek e legjobb választás.

Toy shop kollekció

Korabeli játékboltba invitál ez a sorozat különféle nagyságú és formájú dombornyomott fémdobozokban, melyek az elegáns tengerészkék alaptónus révén minden nemnek és korosztálynak tetszeni fognak.

Ablakos papírdoboz kollekció

Mindennapi fogyasztásra, egyszerű ámde mutatós ablakos papírdobozban vásárolhatjuk meg a 14-féle ízvariációban elérhető házikeksz kollekciót praktikus 150 g-os kiszerelésben. Ha az elnevezés alapján még nem csábulnánk el, csak egy pillantás a dobozba az ablakon keresztül és garantáltan összefolyik a nyál a szánkban. Csokoládéba mártott vagy sima, zabos gyömbéres vagy csokidarabkás, a lehetőségek száma bámulatba ejtő.