ICKX

Az Ickx története

A Chocolaterie Ickx-et az 1970-es években alapították, amikor más csokoládékészítmények mellett elindult a kizárólag kézzel készített pralinék gyártása.

Idővel ezek a különleges és ízletes termékek olyan sikeresnek bizonyultak, hogy 1982-ben egy kis stúdiót nyitottak a belgiumi Kapellenben, ahol hagyományos csokoládégyártási módszereket alkalmaztak.

A növekvő piaci igényekre válaszul a vállalat tovább fejlődött, míg végül egy teljesen új korszerű csokoládégyárat építettek Essenben, Belgiumban. A cég egy innovatív és modern társasággá fejlődött, mely exportképes termékei révén a nemzetközi piacokat is meghódította. Az Ickx termékei évről-évre meglepetésben részesíti vásárlókat folyamatosan fejlődő, és megújuló szezonális illetve egész évben elérhető termékszortimentje révén.

Számukra a minőség kiemelten fontos, termékeik folyamatos magas minőségét a HACCP rendszer, valamint a BRC (British Retail Consortium) magasabb szintű tanúsítványa garantálja.

A társaságról

Cégfilozófiájuk értelmében csapatuk minden egyes tagja együttesen felel azért, hogy széleskörű, pralinékat és más csokoládétermékeket tartalmazó kínálatuk folyamatosan frissüljön, eleget téve az aktuális trendeknek és a fogyasztói kívánalmaknak.

Az eredeti hagyományos receptekre nagyban építő termékfejlesztés központi értékei a minőség, a kreativitás és a folyamatos innováció. A legkorszerűbb technológiák alkamazása mellett a szakma évszázados hagyományait mindvégig szem előtt tartják.

Termékeik fejlesztése során különös tekintettel vannak a szezonális igényekre, mint az egyes évszakok (ősz, tavasz), meghatározó ünnepek (karácsony) és egyéb alkalmak (Valentin nap, húsvét).

Mindezeken túlmenően szemet gyönyörködtető választékkal rendelkeznek az első osztályú, mindennapi alkalomra ajánlott csokoládé válogatások terén is.

A cég elkötelezett híve annak, hogy gondos kézi munkával dekorált, kiváló ízű ugyanakkor eredeti nyalánkságokat kreáljanak széles választékban, melyek úgy egész évben, mint szezonálisan, a különleges alkalmak méltó ünneplésének eszközeként tökéletesen megállják a helyüket.

Csodálatosan színes kínálatuk szemet gyönyörködtető és messzemenő kreativitásról tesz tanúbizonyságot. Merüljünk el a tavaszi mező színpompás virágait idéző, az élethű muffin vagy fánk formájú ínycsiklandó nyalánkságok élvezetében, miközben szezonális katalógusukat tanulmányozva álmodozzunk arról, hogy a közelgő ünnepekre milyen apró finomságokkal kedveskedünk majd szeretteinknek.