Kreatív motivációk minden alkalomra

Ismerkedjünk meg a Storz mérhetetlenül széles és színes termékkínálatával, melyben az év minden napjára találunk egy finom harapnivalót kreatív köntösbe öltöztetve: legyen az egy parányi figyelmesség egy számunkra fontos személynek, egy ünnepi dísz, ami otthonunk szezonális dekorálására hív vagy egy apróság, ami megmozgatja a fantáziánkat és játékra csábít.

Újév

Nem is kezdődhetne az év jobban, mint egy édes kis bűnbeeséssel. Gazdagságot bevonzó újévi malac, szerencsét hozó kéményseprő és méltó társaik.

Valentin nap

Még fel sem ocsúdtunk az év eleji hajrából, máris nyakunkban röpdösnek a pufók angyalkák, akik egy kis pajkos nyíllövöldözéssel igyekeznek melegséget csempészni a didergős februárba. A szerelmesek és a jóbarátok is megtalálják a szívhezszóló apróságok között a kedvesükhöz leginkább illő szívecskés csokoládét.

Húsvét

Az elmaradhatatlan csokitojások, tavaszi virágok, kiscsirkék, báránykák és nyuszik, tökéletes kincsei lehetnek a gyerekeknek szánt tojásvadászatnak, vagy az ünnepi asztal díszítésére is felhasználhatjuk őket. Hagyjuk elszabadulni a fantáziánkat a friss tavaszi szellők szárnyán.

Halloween

Csokit vagy csalunk! Ha mindenszentek előestéjén a Storz finomságaival felkészülten várjuk az otthonunkat megrohamozó gyereksereget, garantáltan nem esünk majd csapdába. A minden gaztettre elszánt kölykök szíve biztosan megolvad majd a szellemes figurák láttán.

Mikulás és karácsony

Nincsen december csokoládé nélkül. Hogy is lehetne másképp túlélni a rövid és hideg nappalokat és az ilyenkor ránk törő téli depressziót, mint egy kis ehető boldogsággal?  A Storz mikulás, angyalka és karácsonyfa formájú figurái a mikuláscsizmába szórva, vagy adventi kalendáriumba rejtve segítik a gyerekeket, hogy kibírják az égető várakozást az év legnemesebb ünnepéig. Azt már szinte mondani sem kell, hogy otthonunk év végi dekorálásakor is bizton számíthatunk a Storzra.

Húsvéttől Halloweenig

Akkor sem kell szomorkodnunk, ha épp nincs a közelben egy komolyabb sátoros ünnep, a Storz ugyanis az egyszerű hétköznapokra is tartogat számunkra meglepetéseket. Egy apróság, amivel kifejezhetjük egy szívünkhöz közel álló  kedves személynek, hogy gondolunk rá. Mert a szeretetet nem lehet eléggé kimutatni.

Megszállottan szereti az állatokat? Biztosan örül majd egy kiskutyát, cicát, madárkát formázó csokifigurának. Esetleg az autók rajongója? Kisbusz, nagy busz, teherautó, versenyautó, tűzoltó autó, mondjam még? Romantikus lelkületű? Egy pillangó, egy virágforma, egy katicabogár vagy egy szívecske lesz a jó választás. Aki pedig a sorsra bízná a döntést, az válasszon egy dobókockát, ki tudja, lehet hogy a végén társasjátékozásba fullad majd a baráti látogatás.