Marchoc: forrócsokit mindenkinek

A Marchoc csokoládéporokkal gyerekjáték az üdítő édesség elkészítése. A Marchoc márkanév a „Marvellous Chocolate” azaz a csodálatos csokoládé kifejezés lerövidítéséből született és tökéletesen összefoglalja a termék lényegét. Maximális élvezetet nyújtó forró folyékony csokicsoda gyerekek és felnőttek számára egyaránt, amely tetszés szerint hidegen is elkészíthető. A kakaóban és polifenolokban gazdag kiemelkedő minőségű csokoládépor selymes textúrájú italt eredményez, melyet forró, vagy hideg változatban is elkészíthetünk akár otthon akár a professzionális vendéglátás területén.

Jelenleg 6 tejcsokoládé alapú, 3 étcsokoládé alapú, 1 fehér csokoládé alapú, 2 gyerekek számára készült ízvariáns, 1 bio organikus verzió és 4 gyógynövényes kreáció található a kínálatban.

Elkészítési javaslat:

1/ hidegen

35-40 g csokoládéporhoz adjunk 175 ml friss magas zsírtartalmú tejet és 300-330 ml jeget, majd kevergessük 20 másodpercig.

2/ melegen

Melegítsünk fel 200 ml magas zsírtartalmú tejet 40˚C-ra (5 mp a gőzkarral), adjunk hozzá 35-50 g csokoládéport majd folytassuk a melegítést 75˚C-ig (7 mp a gőzkarral).

Tejcsokoládé alapú italporok

Milk Chocolate Orange Cinnamon
(Tejcsokoládé, narancs, fahéj)

A narancs enyhe kesernyés felhangja és a fahéj édes aromája szenvedélyes táncra perdül és senkit nem hagy érintetlenül.

Milk Chocolate Caramel And Sea Salt
(Tejcsokoládé, karamell és tengeri só)

Az ellentétek nemcsak vonzzák egymást, hanem ez esetben kirobbanó kombinációt alkotnak. Az aranyló karamell rafináltan ellensúlyozza a tengeri só darabkák vadságát, megbabonázó ízélményt eredményezve. Az első korty a karamella zamatával köszönti a fogyasztót, majd a tengeri só frissítő meglepetésként érkezik az utóízben.

Milk Chocolate Mocha
(Tejcsokoládé, mokka)

Azoknak, akik a kávét és a csokoládét egyaránt szeretikaz élvezetek halmozásának tökéletes eszköze a mokkával bolondított csokicsoda. Hunyjuk be a szemünket és merüljünk el az illatok tengerében az első korty előtt.

Milk Chocolate Strawberry
(Tejcsokoládé, eper)

Az egyik ősidők óta kedvelt és méltán népszerű házasítás a zamatos eper és a csokoládé találkozása. Ahol gyermekkorunk ártatlansága és a kamaszkor szenvedélye keveredik egy csészényi finomságban.

Milk Chocolate 0%
(Tejcsokoládé, 0% cukor)

A klasszikus kedvenc bűntudat érzése nélkül. Gazdag aroma, jól ismert íz 0% hozzáadott cukorral. Így a nap bármely szakában nyugodt szívvel fogyaszthatjuk.

Étcsokoládé alapú italporok

Dark Chocolate Coconut
(Étcsokoládé, kókuszdió)

Tökéletes egzotikus fúzió, mely napsütötte tengerpartok árnyas pálmafái alá repít egy csábító kókuszos csavarral.

Rum Dark Chocolate
(Étcsokoládé, rum)

Rumos étcsoki, egyedi igen harmonikus kombináció mely nem nélkülözhet egy cseppnyi karibi szenvedélyt. Annyira jól sikerült, hogy elnyerte a szakma elismerését is, egy „iTQI taste award” kitüntetés formájában.

Spicy Dark Chocolate
(Fűszeres étcsokoládé)

Mind az öt érzékünket garantáltan elvarázsolja ez a kreáció. A téli hidegek legjobb ellenszere egy csészébe zárva. Fűszeres zamata a mágikus kelet színpompás bazáraiba kalauzol a képzelet szárnyán. Vigyázat, határozottan addiktív!

Fehér csokoládé alapú italporok

White Chocolate Raspberry & Pomegranate
(Fehér csokoládé, málna, gránátalma)

Az ősz minden színe és illata egy magával ragadó kulináris kalandban. Selymesen sűrű gazdag fehércsokoládé,melyet a roppanós málna és a huncut gránátalma gazdagít. Jó eséllyel az első korttyal levesz a lábunkról.

Bio organikus italporok

Marchoc Bio – Organic

100% organikus csokoládépor különleges földes ízjegyekkel és bársonyosan krémes textúrával.

További különlegességek:

Gyermekek számára:

MARCHOC KIDS CHOCOLATE  (csokoládé)

MARCHOC KIDS STRAWBERRY  (eper)

Herbal termékvonal étcsokoládéból sztíviával:

MARCHOC HERBAL DARK COCONUT – HIBISCUS 500 gr WITH STEVIA (étcsokoládé, kókusz, hibiszkusz)

MARCHOC HERBAL DARK ORANGE – GINGER 500 gr WITH STEVIA (étcsokoládé, narancs, gyömbér)

MARCHOC HERBAL DARK MINT – LEMONGRASS 500 gr WITH STEVIA (étcsokoládé, menta, citromfű)

MARCHOC HERBAL DARK ROSEHIP – RASPBERRY 500 gr WITH STEVIA (étcsokoládé, csipkebogyó, málna)