Meseszép termékszortiment

Ismerkedjen meg Ön is a mesebeli világokba repítő dekoratív dombornyomott fémdobozokban kínált tradicionális olasz teasüteményekből és puffasztott gabonát tartalmazó mogyorókrémes tejcsokoládé golyókból álló színes termékkínálattal. Összetéveszthetetlen ízek utánozhatatlan csomagolásban, ez a Marie Ange kollekció titka.

Táncoló tündérek és angyali testű mesefigurák varázslatos világába invitálnak a különböző kiszerelésben és különféle formájú (kerek, hengeres, ovális és szögletes, szívecskét virágot és könyvet formázó, később perselyként használható valamint zenélő) fémdobozokban kapható süteménykollekciók.

A művészi ihletettségű Marie Ange kollekció nem titkolt céllal szeretteink megajándékozásában próbál segítségünkre lenni, az elbűvölő csomagolások garmadájával. Az olasz finomságokkal megrakott praktikus fémdobozok, miután kiürültek, hamisítatlan stílusukkal lakásunk méltó díszeivé, üde színfoltjává válnak a mindennapokban.

A karácsonyi kollekcióban a tejcsokoládé pralinéké a főszerep, számos színváltozatban kapható karácsonyfa és lámpás formájú dobozokban nemcsak ajándéknak tökéletes, hanem otthonunk ünnepi dekorációjának ékévé is válhat.

Nemcsak az év végi ünnepek közeledtével, hanem Valentin napra is érdemes körülnézni a romantikus stílusú termékpalettán, ahol biztosan találunk egy szépséges finomságot szívünk választottjának.