Termékkínálat

Az Emoti szemet-szájat gyönyörködtető csemegéi számos változatban érhetőek el. Belga praliné válogatásuk ét, vegyes, marcipán-mogyoró és mogyoró-karamell kivitelben kapható. Belga trüffelt tej- és étcsokoládéból, francia trüffeleket pedig négyféle ízben, fehér cappuccino, ét, tej és kakaóporos tej ízekben forgalmaznak. A szortiment ezen túl 3-féle ízesítésű alkohollal töltött (belső cukorréteges) pralinét, valamint 70%-os ét- és krémes étcsokoládé verzióban kapható étcsokoládé leveleket tartalmaz.

A pralinéválogatások különféle mennyiségi kiszerelésben, egyszerűen elegáns és masnis ünnepi kivitelben, fémes csillogású papírdobozokban, megnyerően szép csomagolásban készülnek. A különféle design-ok szezonális verziói az évszakokhoz és az ünnepekhez igazodnak, könnyed pasztelles árnyalatok a női vásárlóknak, elegáns sötét színkombinációk a hozzájuk illő különféle masnikkal a férfiaknak. A nagyszerű az, hogy sok esetben ugyanazt a pralinéválogatást három különböző színárnyalatú csomagolásban is elkészítik, annak érdekében, hogy a megajándékozott stílusához legközelebb álló külcsínt választhassuk ki. A végeredmény egy kívül-belül egyaránt csodálatosan színes és szemkápráztató kollekció.

A belga pralinék krémes töltelékei is lenyűgözőek: marcipános, krémes mogyoró, málnás marcipán málnadarabokkal, ropogós csokidarabos nápolyigolyó, lágy karamell, dupla tejes mogyorókrém, sós karamell , selymes ganache arabica kávéval. Az Emotinál mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő válogatást.