Változatos termékpaletta

A Trompenburg égisze alatt felnövekedett márkák relatíve fiatalok, ennek ellenére mára már világszerte bevésődtek a köztudatba. A kutatás-fejlesztés fázisában az aktuális piaci igényeknek való mind magasabb szintű megfelelés mellett a kiemelkedő minőséget tartják a legfontosabbnak. Versenytársaik jellemzően régi lovasok a szakmában, legtöbbjük piacvezető a maga területén. A Trompenburg márkái ezeket a nagyokat hívják ki olyan tudatos márkapozicionálással, amely kiemeli őket a tömegből.

Barkleys

Intenzív ízvilágú frissítő mentolos cukorka kollekció tetszetős és praktikus kis fémdobozokba csomagolva, mely bármely zsebben könnyedén elfér. Az eredetileg Észak-Amerikában napvilágot látott cukorka mára már Európában és Ázsiában is komoly népszerűségnek örvend.

50 g-os alapkiszerelés (8 ízben) és 15 g-os mini kiszerelés (2 ízben cukormentes változatban).

Számos ízvariációban elérhető:

Peppermint (borsmenta), Cinnamon (fahéj), Ginger (gyömbér), Spearmint (fodormenta), Ginger & Orange (gyömbér és narancs), Cinnamon & Apple (fahéjas alma), Chocolate mint (csokoládé menta), Chocolate Cinnamon (csokoládé fahéj).

Jobb oldali galériánkban megtekinthetik a kínálatot.

Tuttle

Az angol cukrászmesterség igazi klasszikusa, a tradicionális fudge a legfinomabb összetevőkből készül. Az édes csábítás 4 változatban érhető el, 180 g-os mutatós álló karton dobozkákban.

TUTTLE Fudge Caramel (karamella)

TUTTLE Fudge Chocolate (csokoládé)

TUTTLE Fudge Rum & Raisin (rumos mazsola)

TUTTLE Fudge Apple pie (almás pite)

Yor Yogurt Mints

A joghurt alapú mentolos cukorka valódi szárított joghurtból készül természetes gyümölcs aromák hozzáadásával. Két izgalmas gyümölcsízben (őszibarack és erdei gyümölcs). Kizárólag természetes összetevőkből, természetes gyümölcs aromák felhasználásával.

35 g-os fémdobozos kiszerelésben.

YOR Yogurt mints Peach 35g (őszibarack)

YOR Yogurt mints Forest Fruits 35g (erdei gyümölcs)