Varázslatos termékkínálat

Érdemes egy pillantást vetni az Argenta színes szortimentjére, amelyben kortól és nemtől függetlenül mindenki garantáltan talál majd valami ínyére való finomságot. Táblás csokoládék, pralinéválogatások, nugáttölcsérek, marcipánok és csokoládékülönlegességek garmadája csábít édes felfedezésre.

Jéghideg falatok a forró nyárban

Nyaralás idején mindig jól jön a hűtőbe rejtve egy könnyen és gyorsan tálalható mutatós desszert, amelyet mint nyuszit a kalapból egyszerűen odavarázsolhatunk a család asztalára egy könnyű ebédet követően, vagy egy baráti beszélgetéshez a kávé mellé. A gyümölcsszelet és a bájos pillangó formájú csokicsodák a szemet is gyönyörködtetik nemcsak az ízlelőbimbóinkat.

A szezonális nyári kollekció alapját az egész évben elérhető klasszikus verzió, a narancsos citromos receptúra adja.

Ananas & Kokos Schnitten

Az egzotikus ízvilág megszállottjainak. A tejcsokoládé szeletek ananászízt rejtenek, míg a fehércsoki kabátkába kókuszreszeléket bújtattak a csokoládémesterek.

Schmetterlinge

Fehércsokoládé pillangók az erdei áfonya és a habkönnyű mascarpone házasságából születtek és bár szárnyakat nem adnak, de a könnyed csábítás mesebeli mezőire invitálnak bennünket. Nem érdemes ellenállni nekik.

Apfelsinen & Zitronen Schnitten

Az eredeti. A tradicionális. A megismételhetetlen. A kötelező. Citrus cikkeket formázó tej- és étcsokoládé szeletek mézédes narancs és friss citrom ízzel. Egész évben elvarázsol.

Kívánságok almába zárva

Szívből jövő köszöntések egy alma formájú csokoládékreációban. Tej- és étcsokoládé kivitelben kapható a 18 finom csokoládészeletkét tartalmazó jókívánság dobozka, melyet szeretteink számára megcímezhetünk, személyessé téve ajándékunkat.

Schoko Apfel Wunschapfel

Edel-Bitter-Schokolade: 18 db kísértésbe ejtő étcsokoládé szelet.

Schoko Apfel Wunschapfel

Edel-Vollmilch-Schokolade: 18 db kísértésbe ejtő tejcsokoládé szelet.

Táblás csokoládék

Az Argenta kínálatából sem maradhatnak ki a táblás csokoládék, hagyományaikhoz híven azonban a finom étcsokoládét ez alkalommal is frissítő gyümölcsös csavarral teszik rafinálttá.  A 100 g-os táblák 15%-os gyümölcstartalommal intenzív kakaóbab és felejthetetlen tőzegáfonya illetve narancsízzel rabolják el a szívünket.

Zartbitter Schokolade mit Cranberry

Tőzegáfonyás étcsokoládé tábla.

Zartbitter Schokolade mit Orange

Narancsos étcsokoládé tábla.

Különlegességek ajándékba vagy önmagunk kényeztetésére

Pralinéválogatások a gyár slágertermékeiből, marcipán és tradicionális csokoládé kúpocskák .

Pralinen „Lieblinge”

Az Argenta ebbe a 250 g-os díszdobozba gondosan összeválogatta a legnagyobb nugát és marcipán kedvenceket. A kézműves falatkák a csokoládémesterek több évtizedes fejlesztéseinek legjobbjait rejtik különleges pillanatokra, vagy akár a hétköznapok varázslatossá tételéhez.

Pralinenkranz „Für Dich”

A pralinékoszorúval szeretteink felé tolmácsolhatjuk jókívánságainkat. A 165 g-os válogatás tökéletes ajándék lehet, nyolc különféle típusú édességet rejt magában fehér- és tejcsokoládé, nugát, marcipán és trüffel változatos formájában különféle ízekben.  

Edelbitter Tüten

60%-os kakaótartalommal aranyló kis tasakokban bújik meg a legnemesebb étcsokoládé élvezet. Szokatlan forma és megbabonázó ízélmény válogatott prémium minőségű kakaóbab keverékből Arriba, Venezuela és Trinidad termőterületekről. Rafinált csavar ami levesz a lábunkról.

Edel Marzipan

Egy német gyártó szortimentjéből nem maradhat ki a marcipán. Az Argenta is megalkotta a saját specialitását ezen a téren. Ét- és/vagy fehércsokoládé bevonatú marcipán praliné költeményei egy 96 g-os csomagolásban látnak napvilágot.

Karácsonyi kínálat

Trüffel-Sterne

Az ünnepi stílusba öltöztetett trüffel csillagocskákat a karácsonyi készülődés során már megkóstolhatjuk, sőt, az évvégi dekorálásnál is számíthatunk rájuk. Kétféle variációban kaphatóak: rumos trüffel golyókat kézzel vésett étcsokoládéköntösbe bújtatják, a Marc De Champagne-nyal töltött golyókat pedig kézzel mártják fehér csokoládéba, majd egyenként csomagolják őket. Valódi remekművek.

Advent Spezialitäten

Karácsonyi pralinéválogatás 170 g-os kiszerelésben. Roppanós és krémes falatkák, kézzel készült mesterművek hozzák el a csillogó ünnepi hangulatot. Az év legkiemelkedőbb ünnepére csakis a legjobbakat.

Confiserie Adventskalender

Az Argenta szezonális kínálatában a kezdetektől fogva megtalálhatóak az adventi kalendáriumok. Egy hónap, amikor nem esik nehezünkre a felkelés, hiszen tudjuk, hogy minden nap egy újabb édes meglepetésre ébredünk. Mindezt egy hamisítatlan német történelmi városka hósipkás és gyertyafényes házacskáiban.